Attentie – gevolgen van het Corona-virus

Het jaar 2021 was een vreemd verenigingsjaar, maar in de zomer trokken de bijen zich er niet veel van aan. De volkjesactie vond doorgang, er waren 3 corona-proef KI-sessies. In januari deden we als VCI mee met een NBV-webinar. Ook onze jaarvergadering was online, op 18 maart 2021; het verslag is rondgestuurd. Op 4 november had de traditionele najaarsbijeenkomst-met-lezing de vorm van een Zoom-webinar. Bart Barten vertelde hoe je plezier houdt in je koninginnenteelt. Zijn verhaal werd opgenomen en je kunt het nog eens hier bekijken. Ook de mentorenbijeenkomst in november was noodgedwongen online.
Een echte verenigingsbijeenkomst zat er dat jaar dus niet in. We hopen dat er in 2022 weer meer echte bijeenkomsten mogelijk blijken.
Zie ook onze nieuwsbrieven, en houd vooral deze website in de gaten.